Over Dimitri Proost

dimitriproost

Wij zijn gespecialiseerd in het stemmen, onderhouden en herstellen van piano’s en vleugels. U kan ook bij ons terecht voor de aankoop & installatie van silent systemen en klimaatsystemen

Dimitri Proost studeerde af als Master in de Filmstudie en Visuele Cultuur. Daarna ging hij als pianostemmer en -technicus in de leer bij Maarten Proost.

In 2016 ging hij aan de slag bij Queens Piano’s in Grimbergen, één van de grootste pianogroothandelaars in België en prominent verdeler van tweedehands piano’s in Europa. Daar draaide hij mee in een team van gespecialiseerde pianotechnici. Sinds 2017 is hij als zelfstandige actief in en rond de provincie Antwerpen.

Hij heeft intussen 10 jaar ervaring opgebouwd als technicus, gaande van kleine onderhoudswerken of reparaties aan de piano, tot grotere structurele revisies van de mechaniek.

Hij stemde reeds een zeer groot aantal buffet- en vleugelpiano’s, zowel bij particulieren als bij academies en ondernemingen, en kreeg al vele complimenten voor zijn werk. 

Dimitri Proost stemde reeds piano’s voor: Mimuze (Mike’s Music), Van Innis Piano’s, Queens Piano’s, Piano’s Van de Winkel, Cultuurhuis de Warande, Muziektheater Transparant, Stadsschouwburg Mechelen, Guy van Nuetten, Muzarto: Academie voor woord en muziek, Muziekacademie Brecht & Sint-Job, enz..

Dimitri Proost is actief als pianostemmer en pianotechnicus in en rond de provincie Antwerpen.

Dimitri Proost Pianoservice
+32494 63 40 55

info@dpianoservice.be